Undervisere

 

 

Sigurd Nielsen f. 1979
Sigurd Nielsen er uddannet berider fra 2003 ved Berider Hasse Hoffmann – en 6-årig uddannelse.Sigurd startede som 10 årig med at ride, og vidste allerede dengang at han ville være berider. Sigurd har som youngrider været på landsholdet og har som senior redet internationale stævner. Gennem årene har Sigurd uddannet flere heste til S/Grand Prix.

Sigurd varetager privatundervisningen. Kan kontaktes via e-mail: sn@egene-ridecenter.dk

DSC_0110

Sigurd Nielsen

 

Martine Sandberg f. 1981
Martine Sandberg, tidligere international springrytter. Er uddannet sportsterapeut og hestemassør samt har en bachelor i hestens anatomi fra Sverige. Har arbejdet med heste hele sit liv, i de sidste ca. 10 år har Martine arbejdet professionelt med heste, hvor hun bla. har redet og passet heste i Tyskland.

Martine underviser i rideskolen mandag, tirsdag og torsdag. På tirsdage varetager Martine springundervisningen om tirsdagen. Martine underviser ligeledes privatryttere. Martine er mor til Carla og Leonora, som begge er aktive ryttere i rideskolen. Martine er i sin fritid stadigvæk aktiv konkurrencerytter.

Kan kontaktes via e-mail: rideskolen@egene-ridecenter.dk

Martine Sandberg

Martine Sandberg

 

Karina Binau Larsen f. 1970
Karina Binau Larsen har redet hele sit liv og har mange års undervisningserfaring. Derudover har Karina arbejdet i 10 år som pædagog. Karina har taget Falcks førstehjælpskursus: “Hest og rytter” og underviser også i Ryttermærker.

Karina underviser i dressur onsdage og fredage og er ansvarlig for vores trækhold om lørdagen. Herudover underviser hun børn og unge med særlige behov om formiddagen. Karina er mor til Emilie og Laura, som har hesten Black Diamant ”Sorte”, som står i privatstalden.

Karina kan kontaktes via e-mail: karina@egene-ridecenter.dk

DSC_0142

Karina Binau Larsen

 

Birgitte Seldorf
Birgitte har redet, siden hun var 9. Hun har deltaget i distrikts- og landsstævner i dressur som ponyrytter. Har arbejdet fuldtid som rideinstruktør i Ribe og desuden været ansat som instruktørelev i Chambridgeshire.

Efter en lang pause fra sporten har Birgitte igen kastet sig ind i kampen. Hun har hesten Gaston, som står i privatstalden og underviser på trækholdene om søndagen.

Birgitte mail adresse:  b.seldorf@gmail.com

Tlf: +45 29847676

Birgitte Seldorf

Birgitte Seldorf

Martine Sandberg og Sigurd Nielsen har siden oktober 2011 drevet Egene Ridecenter med rideskole og konkurrencestald, med uddannelse af ryttere og heste på alle niveauer.

“Vores vision for Egene er at skabe et højt fagligt niveau, hvor vi prioriterer læring frem for de hurtige resultater.Vi ønsker at skabe en rød tråd mellem undervisningen i vores rideskole og undervisningen i vores konkurrence stald.Vi prøver at skabe et miljø, hvor der er plads til alle og hvor vi vægter både børns og hestenes trivsel.

Vores undervisning varetages kun af professionelle undervisere, med et højt pædagogisk niveau. Vi ønsker at lære børnene at omgås, ride og passe sin hest ordentligt. Det er vigtigt for os at have en høj etik og moral, at vi passer på dyrene og hinanden, og er gode kammerater.

Egene skal være et ridecenter præget af høj hestevelfærd, fællesskab, og hvor alle tager et ansvar.

Vores rideskole ønsker vi er kendt for vores høje sikkerhed og faglighed, store engagement og for den gode kvalitet på vores heste. Alle vores heste er sunde, raske og glade.

På Egene prioriteter vi faglighed frem for resultater, da vi tror på at korrekt uddannelse af hest og rytter skaber resultaterne på sigt. Dette foregår i tæt samarbejde med vores dyrlæger, beslagsmede, sadelmagere, massører, kiropraktorer mv. og med hestens velfærd i høj sæde”

Martine & Sigurd – april 2015

 

 

 

 Posted by at 15:13